O inițiativă Sphera Group susținută de KFC
farfurie
farfurie

Parteneri

SOS Satele Copiilor România este o organizaţie neguvernamentală, membră a Federaţiei SOS Children’s Villages International, ce derulează programe în 138 de ţări. SOS Satele Copiilor oferă o familie iubitoare copiilor care au rămas fără îngrijirea părintească și îi susține și protejează pe cei care riscă să o piardă. În cei 30 de ani de activitate în România, SOS Satele Copiilor România a derulat programe de îngrijire alternativă a copiilor (Satele SOS, Comunitățile de tineri), de întărire a familiei (Centrele de consiliere și sprijin pentru copii și părinți, Centrul de zi), educaționale, precum și o serie de proiecte pentru tinerii aflați în situații de risc atât din sistemul de protecție, cât și din mediul rural și familii vulnerabile.

Asociația SOS Satele Copiilor România este considerată un model de bună practică în protecția copilului și se numără printre inițiatorii modelului caselor de tip familial în România, al centrelor de consiliere și sprijin pentru copii și părinți din comunități și al programelor ce pun accent pe formarea deprinderilor de viață independentă pentru tinerii din sistemul de protecție.

sos-satelecopiilor.ro

Zi de Bine este organizația comunitară din România care ajută ONG-urile la început de drum și comunitățile să dezvolte, în fiecare lună, soluții reale pentru provocări ce țin de educație, sănătate (fizică, emoțională și mintală), incluziune socială, sărăcie sau mediu.

Misiunea Zi de Bine este să ajute acolo unde alții întorc privirea, cu rezolvări concrete și rezultate obținute în scurt timp.

www.zidebine.ro